Pentru început, vrem să vă prezentăm proiectele noastre de amenajare, duse la bun sfârșit.

Toate proiectele sunt finalizate pastrând o comunicare eficientă cu clientul si încadrandu-ne în bugetul discutat.

Pastrăm legatura cu furnizorii și echipele de specialiști cu care colaborăm, livrand produse de calitate.

Amenare terasă închisă, Valea Danului 36 // Design&Build

Look industrial cu accente minimaliste, folosit în reconfigurarea logiei deschise, existentă la începutul proiectului și transformarea ei într-o terasă închisă. 

Spațiu localizat pe Str. Valea Danului 36.

Montare acoperiș, închidere cu geamuri, termoizolare, îmbunătățire estetică și transformarea într-o "vedetă" a apartamentului sunt câteva dintre aspectele proiectului implementat.

Nunanțe de lemn, sticlă neagră, metal, tinci și căramidă aparentă..Un "man cave" la înălțime..


Amenare apartament 3 camere, Timișoarei 16B // Spații finalizate

Concept minimalist pentru amenajarea apartamentului de 3 camere, localizat pe Bvd. Timișoarei 16B, din complexul rezidențial Exigent 4.

Tematica minerală, cromatica pastelată și adaosuri metalice de alamă completează aspectul atrăgător al spațiului.


Amenare apartament 3 camere, Timișoarei 16B // Baia matrimonială

 Peach fuzz, concept minimalist pentru amenajarea băii matrimoniale, din apartamentul  de 3 camere, localizat pe Bvd. Timișoarei 16B, din complexul rezidențial Exigent 4.

Tematica minerală, cromatica pastelată și adaosuri metalice de alamă completează aspectul atrăgător al spațiului.


Apartament R // Amenajare de terasă închisă, București

Așa-numitul man-cave, o amenajare completă cu home-cinema de acasă, cu ecran de proiecție retractabil electronic în tavan, sistem de sonorizare surround integrat ameanjării, sistem de iluminat smart dimabil RGB telecomandat, un spațiu de gătit pe plite, complet echipat cu o hotă industrială cu tiraj mare, împreună cu o grădină cățărată pe structura industrială montată pe betonul aparent. 

Concept minimalist pentru amenajarea unei terase de 27mp a unui apartament dintr-un complex rezidențial, unde s-a propus închiderea spațiului pentru a-l proteja, iar alegerea stilul industrial a fost făcută împreună cu clientul.


Competiție // Deco Days 2023, Cluj

Participare, august 2023, la competiția de design pentru standul expozițional Mendola Fabrics, organizat de DecoDays Cluj. "Noaptea în grădină", concept inovativ pentru sistemul de iluminare, care propune corelarea intesității luminatului general cu proiecția fazelor lunii, pentru o experiență nouă a prezentării de materiale textile.


Competiție // Kiosk 2021, București

Participare în 2021 la competiția de design pentru kiosk-urile de ziare și flori, organizat de Primăria Sectorui 6. Conceptul "cojii" kiosk-ului este un design inovativ, pentru sistem de închidere/deschidere a sistemului anti-efracție/anti-vandalism, fiind adaptabil cu multitudinea de zone unde ar putea fi poziționat. Cromatica aleasă face ca fiecare funcțiune să fie ușor de recunoscut în mediul urban.


Work&Travel Club // Design&Build, București  

Design&Build, finalizat pentru proiectul recepției sediului Work&Travel Club, spațiu care măsoară 21mp. De la început până la final, cu execuție cu urmărire de șantier.


Coral Royal Club România // Amenajare sediu, Bucureşti    

Sediul de birouri Coral Royal Club România, de 150mp, unde clientul a dorit un upgrade vizual complet, în tot ce înseamnă interacțiunea cu clienții care îl vizitează, spațiile dedicate întălnirilor membrilor clubului și nu în ultimul rând un mediu de lucru animat, cu trăsături de design minimale și aer conceptual, totul bazându-se pe brand-image-ul concernului.


Work&Travel Club // Amenajare sediu, Bucureşti   

The American Dream, la un pas distanță. Amenajarea unui spațiu de recepție de 21mp pentru Work&Travel Club din Piața Universității, unde vor fi primiți la discuții studenții care sunt în căutare de o experiența de lucru în Statele Unite ale Americii.

Conceptul amenajării urmărește îndeaproape brand-image-ul plasat de client, tușele artistice ne aparțin.


Apartament T // Amenajare finalizată apartament trei camere, Bucureşti  

Design de interior cu aer scandinav, nuanțe pământii și texturi pastelate de mobilier high-end făcut la comandă de @signature_home_ro. Tușa de artist este data de peretele pictat din living, după dorinţa clientului, adăugând la aerul de cozy home. Mulțumim Artab pentru tapetul montat migălos.


Apartament S // Amenajare finalizată apartament trei camere, Bucureşti 

Un proiect finalizat cu supervizarea studioului nostru, cu finisaje high-end, echipamente electrice şi sanitare de cea mai bună calitate, implementarea dusă pâna la bun sfârşit împreună cu dirigintele de şantier Ionuţ Dumitru şi echipa din subordinea lui. Mulţumim partenerului nostru Constantin Paul de la Artab. 

Pereţi living finisaţi cu Microciment, iluminat incorporat în tavane cu bandă LED în profil, uşi Filomuro, placări ceramice premium şi placări de sticlă pe pereţi în baie sunt câteva din descrierea finalizării proiectului, care urmează a fi mobilat.


Apartament C // Mobilare living, Bucureşti

Un proiect de mobilare al biroului, mobilarea unui living de 24mp, unde dorinţa clientului de avea cât mai multă funcţionalitate, depozitare şi lumină interioară într-un spaţiu rezidenţial, unde s-a intervenit fără modificări majore ale pereţilor.

Mobilierul este făcut în colaborare cu @signature_home_ro .


Restaurant Zahra // Amenajare Cantină Şcoala Maarif, Voluntari

Un proiect în curs de implementare al biroului, o cantină în cadrul Şcolii Maarif, unde clientul nostru, restaurantul Zahra din Voluntari, a optat pentru o imagine cât mai atractivă pentru copii cărora le vor distribui mâncărurile cu specific oriental, pe care le comercializează. 


Studio G // Amenajare studio cu terasă, Bucureşti

Un proiect de amenajare pentru un împatimit al vinului, un studio cu o terasa în curtea de lumină a parterului ansamblului rezidenţial din care face parte, cu o suprafata utila de 42,5mp, lucru care a determinat o eficientizare a spaţiului cât mai bună şi o nevoie de a obţine un iluminat natural cât mai pronunţat. 


Apartament S // Amenajare apartament trei camere, Bucureşti

Spaţiul de 86.5mp unui apartament amenajat, poziţionat pe inelul central al capitalei, amenajarea îmbina liniile simple ale iluminatului, texturi de piatră, lemn şi stuco veneţian cu un fond olive-gri deschis pentru pereti cu vopsea decorativă. 

S-a dorit abordarea design-ului contemporan, infuzat cu elemente hiclass, dorite de client. Iluminarea tavanului a adus liniile direcţionale care parcurg vizual întreaga amenajare.


Apartament P // Amenajare apartament doua camere, Bucureşti 

Amenajarea unui apartament de două camere din Bucureşti de 61.5mp unde bucatăria a fost nota de început a proiectării, cu linii curate de mobilier funcţional şi un print pe sticlă expresiv.


Sediu CSMB // Birou executiv 

Amenajarea spațiului de birou cu compozitia sa geometrică echilibrată, materiale cu o cromatică temperată, biroul de lucru, o masa extensibila pentru ședințe, o bibliotecă aerisită si o depozitare închisă pentru dosare acoperă necesarul pentru funcționarea unui punct executiv al administrației.

Cei doi pereți placați pentru display-uri, unul pentru piese de artă si celelalt luminat cu LED pentru distincții, sunt integrați in ansamblul gândit.

#design la comanda, atenție la detalii

#cartea de vizita a instituției. 


Restaurant Eclipse // Amenajare restaurant și terasă, București 

Design fluid, texturi pastelate, atmosferă relaxată cu o bucatarie contemporană, amenajarea restaurantului și a terasei Eclipse de pe strada Iancu Căpitanu nr. 40, în apropiere de Foișorul de foc invită la vizită și o recomandare ulterioiară. Strategie de design de calitate cât mai non-interventionistă cu putinţă în spatiul propus, încadrare în buget și un timp de implementare scurt sunt atributele de bază ale proiectului.


Apartament U // Amenajare apartament, București 

Un exemplu de mobilare simplă și de efect, design contemporan, cu folosirea metalului vopsit în alb pentru piesele de depozitare propuse în combinaţie cu lemnul, transformă eficient un spaţiu de trai într-o exprimare a stilului proprietarilor. Am eficientizat spaţiile de depozitare sfârșind cu o locuinţă aerisită, reușind sa facem functional designul îndrazneţ propus clientului. 

Stilul design-ului propus de studio, la care participă de la bun inceput clienţii.

Fiecare dintre proiectele propuse clienţilor pastrează design-ul simplu ca bază de comunicare.

Penthouse S // Penthouse, Băneasa 

Spaţiu situat in nordul capitalei, aflat la ultimul nivel al imobilul din care face parte, cu stilul minimal al amenajării penthouse-ului, care îmbina liniile simple ale placărilor si mobilării cu texturi de piatră si lemn, pe un fondul olive-gri deschis al peretilor. 

S-a dorit abordarea design-ului contemporan, infuzat cu elemente hiclass, dorite de client. Iluminarea tavanului a adus liniile direcţionale care parcurg vizual întreaga amenajare.

Proiect concept împreună cu SMAA//2012.

Casă T // Amenajare interior casă, Otopeni

Amenajare a parterului unei case din Otopeni, cautând o deschidere cât mai mare către suprafața vitrată, folosind o gamă largă de tonuri vii. 

De la șemineul de pe comoda tv până la peretele din mușchi natural, amenajarea pastrează o notă de stil simplu și fluid.

Proiect concept împreună cu SMAA//2012. 


Casă M // Amenajare interior casă, Slatina 

Interiorul amenăjarii unei locuințe unifamiliale din Slatina, în care parterul casei se deschide către curtea interioară, îmbinând cromantica de căramidă aparentă cu verdele grădinii, etajul păstrând linii simple si interventii cu placări sau acoperiri texturate de efect.

Proiect concept împreună cu SMAA//2012. 


Casă M // Amenajare interior casă, București  

Interior propus cu o gama extinsă de materiale de acoperire pentru pereți, de la tapet cu imprimeu textil până la placări cu lemn, sticlă sau piatră, paleta cromatica a living-ului, băii și bucătăriei amenajării reflectă tonusul cu vitalitate dorit de client.

Proiect concept împreună cu SMAA//2012. 


Apartament P // Amenajare interior casă, București   

Interior cald, luminos și texturat în tonuri naturale. Mobilierul din lemn masiv cu fronturi din MDF alb, polițe de sticlă sablată la bibliotecă, sistemul de iluminat îmbinat armonios cu restul spațiul și mobilierul de ședere propun confort și un ton de relaxare pentru această cameră de zi.

Proiect concept împreună cu SMAA//2012. 


Terasă C // Amenajare terasă, București   

În cadrul unui proiect, s-a dorit amenajarea spaţiului terasei de langa piscină, în care să se pastreze stilul propus la amenajarea interiorului. Piatra lisă sau rugoasă, sticla, lemnul si caramida aparentă au fost îmbinate în propunerea livrată clientului. 

Proiect concept împreună cu SMAA//2012. 


Hală E Uranus // Skatepark, București

În hala vecină cu turnul de apă din gradină E Uranus a antrepositelor de langă Piața de flori, propunerea unei amenajari indoor de skateboard a fost un gest îndrazneț pentru aceasta zona a cartierului Rahova, în plină dezvoltare. Substratul istoric este îmbinat cu elementele vizuale și desigul grafic tematic, rezultând un nod regional pentru toate activițatile adiacente culturii skate.

Personalitate imprimată fiecărui spațiu în care se intervine.  

De la tapet sau autocolant printat sau decupat la comanda pana la pictura murala, gama ofertata este cuprinzatoare.


Biplan Sophwith Camel // Mural casă

Mural realizat cu vopseluri acrilice, timp de execuţie 2 zile de lucru.

#concept propriu, pictat pe perete, finisaj mat;

#tehnică de tonuri plate, cu o paletă cromatică in nuanțe de cram/albastru.


Agora urbană // Mural apartament

Mural realizat cu vopseluri acrilice, timp de execuţie 3 zile de lucru.

#concept propriu, pictat pe perete, finisaj mat;
#tehnică de tonuri plate, cu o paletă cromatică in nuanțe de crem/arămiu; 


Sediu CSMB // Spațiu birouri

Upgrade vizual al spațiului de birouri CSMB, cu accent pus pe obiectul de activitate al instituției și realizat pe coloristica imaginii administrației.


#concept propriu, printat pe autocolant pentru pereți, finisaj mat;
#tehnică de tonuri plate, cu o paletă cromatică in nuanțe de albastru;
#cartea de vizita a instituției.


Flamingi // Mural dormitor

Biroul a fost ocupat cu implementarea unui proiect de artă murală într-un apartament din complexul rezidențial Baba Novac Residence, pentru camera unei fetițe cu o mare feblețe pentru flamingi. 

Am reușit să ne încadrăm în spațiul dintre piesele de mobilier propus de arhitecți și am creeat o compoziție echilibrată, în stil impresionist, cu mare atenție la detalii. 

#concept propriu, executat cu vopsea lavabilă cu pigmenți;

#tehnică impresionistă, folosind vopsea intinsă cu șpaclul pentru culorile în masă mare și detalilistică în pensule fine.


Sediu Cartiet Hub // Personalizare sală de discuții

Upgrade cu aer proaspat, de munte pentru sala de meeting din CARTIER HUB!
Conceptul design-ului invită la explorare, traversând porțile cunoașterii structurale și inginerești, mergând până la spiritul zen inspirat din tradiția japoneză ale porțiilor Torii.

"Drumul Galben de Caramidă" (The Yellow Brick Road) te poartă cu privirea, creând iluzia unui spațiu deschis datorat graficii, între NOD MAKERSPACE și CARTIER HUB, logo-urile celor două hub-uri fiind reprezentate pe porțile de acces, în spiritul gruplului pe care îl reprezintă.

#concept propriu, printat pe autocolant pentru pereți, finisaj mat;
#tehnică de tonuri plate, cu o paletă cromatică in nuanțe de albastru cu accent pe culoarea galben;
#povestea calatoriei de pe planul riguros și tehnic la cel detașat, spiritual.


Sediu Nod Makerspace // Personalizare sală de discuții

Upgrade pentru meeting room-ul Nod Makers Space.
Concept și design integral, implemetare cu autocolant mat, lipit pe peretele camerei, care profită de cele doua vopselurile lavabile existente, creând impresia unei curgeri in mediul lichid.

#concept propriu, printat pe autocolant pentru pereți, finisaj mat;

#intensitatea efortului intelectual depus in activitatea din spatiul in cauza a inspirat conceptul de topire a echipamentului de lucru. 


Personalizare living // Mural gheișa

Pictură murală la comandă pe peretele unui living, într-un apartament din București, peretele completând amenajarea propusă de arhitecți. 

S-a ales folosirea unei piese grafice selectată împreună cu clientul din trei propuneri, calmul dat de gheișa care ține lampadarul fiind aleasă.

#concept propriu, executat cu vopsea lavabilă cu pigmenți;

#tehnică mixata plată si impresionistă, vopsea și detalilistică în pensule fine.


Personalizare cameră copil // Tapet la comandă 

Tapet printat la comandă, cu un design propus pentru o cameră de copii, într-o maniera cât mai simplă si distractivă.  

#concept propriu, tapet textil printat;

#pac-man.


Personalizare living // Perete colantat

Perete colantat cu un stil de design grafic propus clientului, din autocolant decupat și aplicat pe perete, imprimănd personalitate spaţiului. 

#concept propriu, printat pe autocolant pentru pereți, finisaj mat; 

#inimă mecanizată de bucătar, iesită dintr-o carcasă, cu ustensilele încrucișate. 


Sediu Nod Makerspace // Personalizare eveniment Antalis

Pentru un eveniment de deschidere a unei săli de prezentare sponsorizată de Antalis, în cadrul Nod Makerspace, am fost solicitați să personalizăm peretele rămas neacoperit. 

 #concept propriu, cu pasteluri colorate pe fond de vopsea lavabilă neagră.


Personalizare // Mural Alexandria, terasă restaurant

Pictură murală la comandă folosind vopsea lavabilă și pigmenţi, în cadrul terasei unui restaurant din Alexandria, peretele completând amenajarea propusă.  

 #conceput si realizat într-o echipă de patru oameni, într-o zi, cu vopsea lavabilă cu pigmenţi.